top of page

Minimal Title

  • Carlijn Vis, SINTEF

Åpning og Avslutning av CCSDI konferansen 2020

Årets CCSDI konferanse ble gjennomført den 2.november 2020 som en hybrid-konferanse på Dokkhuset i Trondheim med livestreaming slik at publikum kunne delta digitalt. Årets tema tok for seg ulike perspektiv, erfaringer og innsikter om hvordan en global forstyrrelse som Covid-19 pandemien påvirker oss som samfunn: fra individ til systemperspektiv. Formålet med konferansen var å bidra til erfaringsdeling, kompetansebygging og kunnskapsutvikling. Konferansen hadde følgende tema: «Fra krise til kreativitet og innovasjon: Hvordan mennesker, helsetjenester og samfunn responderer på globale endringer og betydningen for fremtidens løsninger».


Konferansen ble åpnet av Anita Das og Marikken Høiseth.


Anita Das er forskningsleder ved SINTEF Digital og prosjektleder for Cluster for Co-Creative Service Design and Innovation (CCSDI).

Marikken Høiseth er førsteamanuensis ved Institutt for design, NTNU.


De ønsket velkommen, fortalte om formål med CCSDI og aktiviteter så langt, samt om bakgrunnen for konferansens tema: Covid-19 er en global disrupsjon som har ført til betydelige endringer i samfunnet både for enkeltindividene og tjenestene. Formålet med konferansen er å bidra til erfarings-og kunnskapsdeling og bidra til kunnskapsutvikling.


Streamingproduksjon: Valkyrien Productions

Lenke til videoen: https://youtu.be/SLCKa2jp2rg


Sigrid Nakrem oppsummerte konferansen.


Sigrid Nakrem er Professor ved Institutt for samfunnsmedisin og sykepleie, NTNU. Hun snakket om hvordan vi hadde fått høre om en krise som har gitt kreativitet og innovasjon, tvunget folk til å snu seg og skape forbedring på nye måter, men der spørsmål om hvordan få dette til å vare og «bredde» innovasjoner gjenstår. Publikum fikk bidra i oppsummeringen ved å dele sine erfaringer med dagen via den digitale løsningen "mentimeter". Publikum trakk fram inspirasjon, faglig påfyll og kunnskap om tjenestedesign, samt å høre livemusikk, som goder ved dagen.

Streamningproduksjon: Valkyrien Productions

Lenke til videoen: https://youtu.be/j1e4cMiNhaQ

Enkeltinnlegg: Blog_Single_Post_Widget

Our Recent Posts

bottom of page