top of page

Minimal Title

  • Carlijn Vis, SINTEF

Hvordan transformere opplevelser til den digitale verden

Som del av CCSDI-konferansen var det en egen Pecha Kucha sesjon med studentpresentasjoner.

Merete Bertheau, masterstudent i industriell design ved NTNU presenterte 'Hvordan transformere opplevelser til den digitale verden'.


Hun fortalte om hvordan man kan se på fysiske eksisterende opplevelser og hvordan man kan trekke ut essensen i en slik opplevelse for å kunne fremstille samme opplevelse i et annet medium. Arbeidet tok utgangspunkt i en kaféopplevelse. Merete snakket om arbeid med hvordan opplevelser som kafébesøk kan oversettes til digitalt format: Hvordan skape aktiviteter der man føler seg knyttet til mennesker og samfunn i en corona-distansert virkelighet?


Oppgaven handlet om å studere fysiske kaféopplevelse og deretter å transforme det til en virtuell kafé opplevelse. Klarer man dette vil dette kunne løse flere problemer ved å tilgjengeliggjøre en tjeneste for mennesker som ikke kan delta på fysiske aktiviteter.


Denne presentasjonen ble holdt på CCSDI-konferansen 2020. Tema for konferansen var: «Fra krise til kreativitet og innovasjon: Hvordan mennesker, helsetjenester og samfunn responderer på globale endringer og betydningen for fremtidens løsninger».


Årets konferanse ble gjennomført som en hybrid-konferanse den 2.november 2020: På Dokkhuset i Trondheim med livestreaming slik at publikum kunne delta digitalt. Årets tema tok for seg ulike perspektiv, erfaringer og innsikter om hvordan en global forstyrrelse som Covid-19 pandemien påvirker oss som samfunn: fra individ til systemperspektiv. Formålet med konferansen var å bidra til erfaringsdeling, kompetansebygging og kunnskapsutvikling.


Videre følger liveopptaket av Merethe Bertheau sin presentasjon på CCSDI-konferansen 2020.

Streamingproduksjon: Valkyrien Productions


Lenke til videoen: https://youtu.be/R0qp184HgsU

Enkeltinnlegg: Blog_Single_Post_Widget

Our Recent Posts

bottom of page