top of page

Minimal Title

  • Carlijn Vis, SINTEF

Innovative løsninger innen kreftomsorgen

Hanne Hovde Bye og Therese Høstad fra Kreftforeningen presenterte 'Innovative løsninger innen kreftomsorgen' på CCSDI-konferansen 2020.


De presenterte to ulike konsept som Kreftforeningen har jobbet med siden pandemien inntraff i år. I presentasjonen snakker de om hvordan pandemien ga en dytt til å tørre å prøve og feile, bli mer effektive og modige.


Therese Høstad, rådgiver i Kreftforeningen, snakket om omleggingen fra oppmøtebaserte til digitale møteplasser. Om hvordan man kunne være der for pårørende og pasienter og skape møteplasser selv om brukerne er hjemme.


Hanne Hovde Bye, spesialrådgiver i Kreftforeningen, fortalte om Kreftforeningens følgetjeneste, tidligere kalt Kjøretjenesten. Følgetjenesten tilbyr gratis transport til og fra kontroller og behandling, basert på frivillig innsats.


Denne presentasjonen ble holdt på CCSDI-konferansen 2020. Tema for konferansen var: «Fra krise til kreativitet og innovasjon: Hvordan mennesker, helsetjenester og samfunn responderer på globale endringer og betydningen for fremtidens løsninger».


Årets konferanse ble gjennomført som en hybrid-konferanse den 2.november 2020: På Dokkhuset i Trondheim med livestreaming slik at publikum kunne delta digitalt. Årets tema tok for seg ulike perspektiv, erfaringer og innsikter om hvordan en global forstyrrelse som Covid-19 pandemien påvirker oss som samfunn: fra individ til systemperspektiv. Formålet med konferansen var å bidra til erfaringsdeling, kompetansebygging og kunnskapsutvikling.


Videre følger liveopptaket av Kreftforeningens presentasjon: Innovative løsninger innen kreftomsorgen.

Streamingproducer: Valkyrien Productions


Lenke til opptaket:

https://youtu.be/bYqIZUJEfww

Enkeltinnlegg: Blog_Single_Post_Widget

Our Recent Posts

bottom of page