top of page

Minimal Title

  • Carlijn Vis, SINTEF

Nå får CCSDI sin egen podkastserie

I CCSDI sin podkastserie tar Anita, Marikken og Jonas en prat med ulike aktører som jobber med design og helse. De snakker om ulike erfaringer, utfordringer, muligheter og motivasjon. Håper dere blir inspirert av å høre på denne serien!


Den første episoden er en introduksjon til CCSDI podkastserien

I den første episoden hører vi fra Anita, Marikken og Jonas som snakker om forventningene sine om å snakke med personer som har vært del av Cluster for Co-Creative Service Design and Innovation (CCSDI). De skal snakke med personer med ulike perspektiv og erfaringer: Fra privat næringsliv, offentlig sektor, forskning og utviklingsmiljø, og bruker- og interesseorganisasjoner. De er interessert i å høre om metoder, erfaringer og prosjekt - og hva som skal til for å få til en innovasjon. Også er de interessert i å høre mer om personene som står bak og om de personlige historiene vi ellers ikke hører om.


I løpet av serien får vi høre om tema som for eksempel digitale plattformer, digital hjemmeoppfølging, forskning og utvikling, brukermedvirkning og samskaping - hvordan jobbes det med testing, utprøvning, feiling, og forbedring av prosessen?


Anita, Marikken og Jonas er klare på at de med denne Podcasten prøver ting de ikke kan, men at de egentlig gjør det hver dag i sine jobber. Forskjellen er at de ikke forteller det til så mange andre…

De ønsker og håper at lytterne blir inspirert og får utbytte av å høre på denne podkastserien. Samskaping og innovasjon er framtiden!Lengde: 9 minutter 23 sek


Enkeltinnlegg: Blog_Single_Post_Widget

Our Recent Posts

bottom of page