top of page

Minimal Title

  • Carlijn Vis, SINTEF

Nærmere fra hverandre - Hvordan det å jobbe fra hverandre førte oss nærmere brukeren

Jonas Asheim, seniordesigner ved Nice Industridesign, presenterte 'Hvordan det å jobbe fra hverandre førte oss nærmere brukeren' på CCSDI-konferansen 2020. Han fortalte om hvordan den nye hverdagen med hjemmekontor og uten mulighet til å reise har påvirket co-design og medvirkingsprosesser. Han snakket om hvordan det å jobbe på avstand førte dem nærmere brukeren, samt om fordeler og ulemper med digital brukerinvolvering. Det er vanskeligere å bygge personlige relasjoner, distraksjonene er flere og en har ikke like god kontroll på stemningen. Men med tydelige workshopregler, god rollefordeling, onboarding og ved å ta tiden til hjelp kan man få det til. Ved å gjennomføre en workshop som strekker seg over lengre tid, som uker eller måneder, kan det gi muligheter til fordypning. Likevel, det er ingenting som slår faktiske møter mellom mennesker.


Denne presentasjonen ble holdt på CCSDI-konferansen 2020. Tema for konferansen var: «Fra krise til kreativitet og innovasjon: Hvordan mennesker, helsetjenester og samfunn responderer på globale endringer og betydningen for fremtidens løsninger».


Årets konferanse ble gjennomført som en hybrid-konferanse den 2.november 2020: På Dokkhuset i Trondheim med livestreaming slik at publikum kunne delta digitalt. Årets tema tok for seg ulike perspektiv, erfaringer og innsikter om hvordan en global forstyrrelse som Covid-19 pandemien påvirker oss som samfunn: fra individ til systemperspektiv. Formålet med konferansen var å bidra til erfaringsdeling, kompetansebygging og kunnskapsutvikling.


Videre følger liveopptaket av Jonas Asheim sin presentasjon på CCSDI-konferansen 2020.

Streamingproduksjon: Valkyrien Productions


Lenke til videoen: https://youtu.be/kcRZ3Edu40I


Comments


Enkeltinnlegg: Blog_Single_Post_Widget

Our Recent Posts

bottom of page