top of page

Minimal Title

  • Carlijn Vis, SINTEF

Panelsamtale: Fra krise til ny hverdag – hvordan opprettholde innovasjonskraften?


Merete Rørvik i samtale med panelen. Bilde: Marikken Høiseth, SINTEF

På CCSDI-konferansen ble det holdt en panelsamtale med tittelen: Fra krise til ny hverdag, hvordan opprettholde innovasjonskraften?"


Panelsamtalen ble ledet av Merete Rørvik, senior forretningsutvikler SINTEF.


Deltakere:

Dag Svanæs, professor ved IDI, NTNU

Trude Wikdahl, kommunalsjef i Melhus kommune

Christer Jensen, innovasjonsrådgiver Helse Møre og Romsdal

Heidi Wang, daglig leder i Noen AS

Ole Andreas Alsos, Instituttleder ved ID, NTNU


Samtalen var strukturert ut fra tre hovedtema: Innovasjon i vanlig hverdag, i krise og i ny hverdag.

Rørvik utfordret deltakerne til å svare på hvorfor innovasjon i helse og omsorg er så krevende, spesielt knyttet til implementering og «bredding» av løsninger: Mye ender i pilotgraven, og en lykkes ikke med å ta ut gevinstene. I siste del av panelsamtalen, innovasjon i ny hverdag, reflekterte deltakerne over hva vi lærer av effekten av covid-19. Kan krisen gi refleksjon og ny forståelse av hva vi holder på med, bidra til andre måter å jobbe med helse på, eller nytenkning rundt innovasjon og utdanning?


Denne panelsamtalen ble holdt på CCSDI-konferansen 2020. Tema for konferansen var: «Fra krise til kreativitet og innovasjon: Hvordan mennesker, helsetjenester og samfunn responderer på globale endringer og betydningen for fremtidens løsninger».


Årets konferanse ble gjennomført som en hybrid-konferanse den 2.november 2020: På Dokkhuset i Trondheim med livestreaming slik at publikum kunne delta digitalt. Årets tema tok for seg ulike perspektiv, erfaringer og innsikter om hvordan en global forstyrrelse som Covid-19 pandemien påvirker oss som samfunn: fra individ til systemperspektiv. Formålet med konferansen var å bidra til erfaringsdeling, kompetansebygging og kunnskapsutvikling.


Videre følger liveopptaket av panelsamtalen.

Streamingproduksjon: Valkyrien Productions


Lenke til videoen: https://youtu.be/2JvLtRafrnoKomentar


Enkeltinnlegg: Blog_Single_Post_Widget

Our Recent Posts

bottom of page