top of page

Minimal Title

  • Carlijn Vis, SINTEF

Utvikling av animasjonsfilmer for å trygge barn i tannbehandling

Ingrid Berg Johnsen, stipendiat ved Karolinska Institut og psykolog ved Kompetansesenteret Tannhelse Midt presenterte 'Covidstengte dører oss til nye veier fører - Utvikling av animasjonsfilmer for å trygge barn i tannbehandling' på CCSDI-konferansen 2020.


Hun fortalte om hvordan et forprosjekt førte til forskningsprosjektet T-TBiT, om samskaping og tjenesteinnovasjon for trygge barn i tannbehandling. 9-20 % av barn og ungdom og 5-19 % av voksne har tannbehandlingsangst, og i prosjektet utvikles blant annet animasjonsfilmer som kan bidra til å gjøre barna tryggere.


Denne presentasjonen ble holdt på CCSDI-konferansen 2020. Tema for konferansen var: «Fra krise til kreativitet og innovasjon: Hvordan mennesker, helsetjenester og samfunn responderer på globale endringer og betydningen for fremtidens løsninger».


Årets konferanse ble gjennomført som en hybrid-konferanse den 2.november 2020: På Dokkhuset i Trondheim med livestreaming slik at publikum kunne delta digitalt. Årets tema tok for seg ulike perspektiv, erfaringer og innsikter om hvordan en global forstyrrelse som Covid-19 pandemien påvirker oss som samfunn: fra individ til systemperspektiv. Formålet med konferansen var å bidra til erfaringsdeling, kompetansebygging og kunnskapsutvikling.


Videre følger liveopptaket av Ingrid B.Johnsen sin presentasjon på CCSDI-konferansen 2020.

Streamingproduksjon: Valkyrien Productions

Lenke til videoen: https://youtu.be/ZzoHFAO3WVs

Comments


Enkeltinnlegg: Blog_Single_Post_Widget

Our Recent Posts

bottom of page