top of page

Minimal Title

  • Carlijn Vis, SINTEF

CoReflection 2022, sesjon 4: Visualisering i praksis

Merete Rørvik, Senior forretningsutvikler, SINTEF Digital, avdeling helse, ledet sesjonen om Visualisering i praksis.Jonas Asheim, Senior produkt-og tjenestedesigner, Nice Industridesign snakket om Visualisering.


Jonas er medgründer og designer i Nice, og lidenskapelig opphengt av verdien av å visualisere.


Videoen til Jonas sin presentasjon kan ses her:

Streamingproduksjon: Valkyrien Productions.


Inger Stokke, Prosjektleder, Sykehuset i Kristiansund, Mari Mørkeset Sandbakk, Tjenestedesigner, Helseinnovasjonsenteret, og Silje Bøthun, design researcher, SINTEF Digital, avdeling Helse, snakket om Visualisering i design av hjemmesykehus. Én tjeneste på tvers av spesialist- og kommunehelsetjenesten.


Inger er kvalitetsrådgiver for avdeling medisin og døgnopphald ved Kristiansund sykehus, Helse Møre og Romsdal. Kreftsykepleier (Radiumhospitalet) og master (samhandling) i Samfunnsendring, organisasjon og ledelse (Høgskolen i Molde). Hun er prosjektleder for samarbeidsprosjektet Intravenøs antibiotika i Hjemmesykehus i perioden 2017-2022. Inger har erfaring fra Radiumhospitalet, Kreftforeningen, Kommunehelsetjenesten og Kristiansund sykehus; i hovedsak innenfor området kreft og ledelse.


Med sin utdanning i produktdesign har Mari jobbet innenfor industri-, tjeneste-, og grafisk design. I dag er hun ansatt som tjenestedesigner ved Helseinnovasjonssenteret, hvor hun sørger for en menneskesentrert og helhetlig tilnærming til krevende omstillingsprosesser i helsetjenestene.Silje jobber som tjenestedesigner og forsker i SINTEF. Hun har designet helsetjenester i samarbeid med brukere, sykehus, kommuner og næringsliv i over 10 år. Silje brenner for co-design og å skape løsninger som blir tatt i bruk.
Videoen til presentasjonen om Visualisering i design av hjemmesykehus. Én tjeneste på tvers av spesialist- og kommunehelsetjenesten kan ses her:

Streamingproduksjon: Valkyrien Productions.


Presentasjonen kan lastes ned som pdf:

12. Silje - Inger - Mari
.pdf
Download PDF • 3.55MB

Enkeltinnlegg: Blog_Single_Post_Widget

Our Recent Posts

bottom of page